We rijden het gehucht Kents Store binnen. De zon schijnt, het is fris na de onweersbuien van gisteren en het landschap gaat op en neer.

Op de kaart staat bij Kents Store aangegeven ‘NS’. No Services. En dat betekent in de regel ‘er is niks te halen’. Geen winkel voor voeding, geen benzinepomp, geen camping, hotel of B&B. Helemaal niks.

Kents Store ligt aan een driesprong. Er staan vijf huizen. Tot onze verbazing is een van de huizen een postkantoor.

Postkantoor Kents Store VA

Dat komt goed uit, want een van onze voornemens van deze reis is op tijd een kaartje versturen. Ja, we versturen nog kaartjes. Meestal doen we dat de laatste dag van de vakantie en dat is deze keer een beetje laat.

‘Zullen we er 10 of 20 nemen?’ vraag ik aan Ariane. ‘Doe maar 10’ antwoord ze ‘we zien nog wel eens een postkantoor’. Ik bestel 10 postzegels voor Nederland ‘in Europa’ zeg ik er voor de duidelijkheid bij. De beambte pakt een dik boek, vindt ‘Niederlande’ en vraagt $ 1,15. Dat is goedkoop. Ik krijg 1 postzegel. Meer postzegels heeft ze niet. Zij adviseert om door te rijden naar Byrd Mill, daar is ook een postkantoor en ligt maar 9 mijl verderop. ‘Sorry, we zijn op de fiets en dat is ook nog de verkeerde kant op’. Verbaasd kijkt ze ons na.

Ontbossing

We vervolgen onze weg, heuvel af, heuvel op. Meestal is het mooi groen, maar houtkap ontsiert het landschap.

Palmyra United Methodist Church

Na een korte rit komen we aan in Palmyra. Ariane denkt direct aan Sinterklaas, maar die komt uit Myra. We verblijven weer in een kerk. We worden hartelijk ontvangen door Cindy en haar man Jerry. De faciliteiten zijn nog beter dan in de vorige kerk in Glendale.

Jerry & Cindy

Palmyra heeft ook een postkantoor. Helaas is dat op zaterdagmiddag gesloten.